Cartofi calugaresti

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Cartofi calugaresti

Cartofi calugaresti

Ingrediente:

cartofi cu coaja rosie

Mod de preparare:

Se aleg cartofi cu coaja rosie, se spala bine si se pun intr-o tava in cuptorul bine incins. Pana se coc cartofii, se pregateste o salata din varza acra taiata marunt, ceapa rosie si ulei. Dupa ce cartofii s-au copt, se scot intr-un castron si se acopera cu un prosop mai gros, pentru a se pastra calzi. Fiecare mesean isi ia cartofii necesari in farfuria lui, ii taie in doua, ii unge cu ulei de masline sau de porumb, ii sareaza si ii mananca impreuna cu salata de mai sus. Cine doreste, poate sa bea si cate un pahar de zeama de varza acra (moare).

Adauga comentariu la reteta - Cartofi calugaresti


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Melitzanosalata Agioritiki
Pateuri rapide
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Melcisori de pizza
Butternut umplut
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Praz umplut cu ciuperci
Prajitura cu mere si brinza
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Cocktail-Totally Green
Rosii umplute cu orez
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Tamagoyaki
Pogacele cu jumari
Crutoane aromate