Cartofi calugaresti

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Cartofi calugaresti

Cartofi calugaresti

Ingrediente:

cartofi cu coaja rosie

Mod de preparare:

Se aleg cartofi cu coaja rosie, se spala bine si se pun intr-o tava in cuptorul bine incins. Pana se coc cartofii, se pregateste o salata din varza acra taiata marunt, ceapa rosie si ulei. Dupa ce cartofii s-au copt, se scot intr-un castron si se acopera cu un prosop mai gros, pentru a se pastra calzi. Fiecare mesean isi ia cartofii necesari in farfuria lui, ii taie in doua, ii unge cu ulei de masline sau de porumb, ii sareaza si ii mananca impreuna cu salata de mai sus. Cine doreste, poate sa bea si cate un pahar de zeama de varza acra (moare).

Adauga comentariu la reteta - Cartofi calugaresti


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Savarine
Supa gulas
Chiftelute de carne
Sarmale fara carne
Friptura de miel in slowcooker
Tiramisu
Salata de cartofi cu ton
Tamagoyaki
Prajitura cu gutui si branza
Tarta cu vinete
Rulada de omleta
Turta dulce din piscoturi
Dulceata de pere
Prajitura Latte Macchiato
Pasta de leustean