Friganele

Friganele

Ingrediente:

4 felii de piine, 2 oua, 2 cani de lapte, 50 gr unt

Mod de preparare:

Se pune intr-un castron laptele si in alt castron se pun ouale batute. Feliile de paine se inmoaie in lapte, se dau prin oul batut si se pun intr-o tigaie cu untul la prajit, pana se rumenesc.Se servesc la mazare sau ca aperitiv.

Adauga comentariu la reteta - Friganele


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Parjoale de vara
Friptura de porc cu sorici
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Polos
Salam de caracatita
Caramel Tiramisu
Pasca cu ciocolata
Ciocolata
Cornuri cu unt
Spaghetti Carbonara
Spirale cu Nutella
Spinach and Feta Quesadilla
Rosii umplute cu orez
Roastbeef a la Jamie
Cozonac