Friganele

Friganele

Ingrediente:

4 felii de piine, 2 oua, 2 cani de lapte, 50 gr unt

Mod de preparare:

Se pune intr-un castron laptele si in alt castron se pun ouale batute. Feliile de paine se inmoaie in lapte, se dau prin oul batut si se pun intr-o tigaie cu untul la prajit, pana se rumenesc.Se servesc la mazare sau ca aperitiv.

Adauga comentariu la reteta - Friganele


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Portofele de cod cu fasole verde
Supa gulas
Tort de portocale
Melcisori de pizza
Tarta cu brinza si zmeura
Pateuri
Pasca cu branza dulce
Rulada de vita cu sunca
Vinete umplute
Muschiulet de porc cu susan
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Rulada de somon afumat
Tarta cu crème brûlé
Tort de nuci
Cirnati cu fenel