Omleta cu slanina

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Omleta cu slanina

Omleta cu slanina

Ingrediente:

4 oua, 200 g slanina afumata, 1 buc. ceapa, 1/2 buc. gogosar rosu, sare, piper, verdeata

Mod de preparare:

Se taie slanina in fasii lungi, dupa care se cresteaza sa aiba forma unui pieptene. Se aseaza pe fundul unei cratite de fonta si se lasa la foc mic la rumenit, se intoarce pe partea cealalta. Se adauga ceapa tocata in pestisori si cand devine aurie se rastoarna ouale batute in care s-a adaugat sare si piper dupa gust. Se orneaza pe deasupra cu fasii de gogosar si se acopera pana se coace. Se ridica de pe foc, se pune pe un platou si se presara verdeata tocata.

Adauga comentariu la reteta - Omleta cu slanina


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Legume umplute
Tamagoyaki
Muffins cu usturoi si ierburi
Maultaschen cu sos de rosii
Gratin de paste si peste, cu bezea
Pesto di rucola
Friptura de miel in slowcooker
Ardei umpluti II
Chiftele din legume
Spinach and Feta Quesadilla
Quinoa cu legume
Chiftelute de urda in sos de rosii
Pogacele cu jumeri
Bulion de rosii
Somon afumat pe scandura de cedru