Omleta cu slanina

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Omleta cu slanina

Omleta cu slanina

Ingrediente:

4 oua, 200 g slanina afumata, 1 buc. ceapa, 1/2 buc. gogosar rosu, sare, piper, verdeata

Mod de preparare:

Se taie slanina in fasii lungi, dupa care se cresteaza sa aiba forma unui pieptene. Se aseaza pe fundul unei cratite de fonta si se lasa la foc mic la rumenit, se intoarce pe partea cealalta. Se adauga ceapa tocata in pestisori si cand devine aurie se rastoarna ouale batute in care s-a adaugat sare si piper dupa gust. Se orneaza pe deasupra cu fasii de gogosar si se acopera pana se coace. Se ridica de pe foc, se pune pe un platou si se presara verdeata tocata.

Adauga comentariu la reteta - Omleta cu slanina


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cozonaci cu nuca si mac
Vinete umplute
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Ciorba de salata
Paste cu spanac si gorgonzola
Pesto rosso
Beef Bourguignon - Julia Child
Painici cu busuioc
Cosulete umplute
Tort din alune de copac
Polos
Butternut umplut
Caipirinha
Prajitura  cu mac
Mancarica de gulas