Oua umplute cu ficatei

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Oua umplute cu ficatei

Oua umplute cu ficatei

Ingrediente:

5 oua, 200 g ficatei, ulei, sare, piper

Mod de preparare:

Se fierb 5 oua. In alta cratira se fierb ficateii. Se curata ouale si se taie in doua, scotind galbenusul. Albusul trebuie sa fie cit mai bine pastrat. Se prajeste bine ceapa in tigaie, se adauga ficateii si galbenusurile. Se aduce la o pasta omogena. Se adauga piper si sare dupa gust. Se ia de pe foc, se raceste. Se umplu albusurile cu pasta obtinuta. Se poate adauga cate putina maioneza de asupra. Se ornamenteaza cu patrunjel.

Adauga comentariu la reteta - Oua umplute cu ficatei


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paine cu iaurt
Drob de miel
Inghetata de nectarine si caise
Ardei umpluti cu legume
Vinete umplute
Spaghetti cu zucchini si rosii
Biscuiti cu Nutella
Spaghetti Carbonara
Manti
Supa de pui - rapida
Tocanita de naut la cuptor
Tarta rustica cu piersici
Painici cu busuioc
Supa de gulii
Chutney de prune