Oua umplute cu ficatei

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Oua umplute cu ficatei

Oua umplute cu ficatei

Ingrediente:

5 oua, 200 g ficatei, ulei, sare, piper

Mod de preparare:

Se fierb 5 oua. In alta cratira se fierb ficateii. Se curata ouale si se taie in doua, scotind galbenusul. Albusul trebuie sa fie cit mai bine pastrat. Se prajeste bine ceapa in tigaie, se adauga ficateii si galbenusurile. Se aduce la o pasta omogena. Se adauga piper si sare dupa gust. Se ia de pe foc, se raceste. Se umplu albusurile cu pasta obtinuta. Se poate adauga cate putina maioneza de asupra. Se ornamenteaza cu patrunjel.

Adauga comentariu la reteta - Oua umplute cu ficatei


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pate Brisee
Supa Imperiala
Prajitura cu gutui si branza
Aripi de curcan tandoori
Drob de pui
Manti
Supa de dovleac ( Butternut )
Rulada de pui
Crap la cuptor (pe gratar)
Chiftelute cu porumb
Supa crema de ciuperci
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Tort cu cafea si gem de zmeura
Antricot cu sos de piper verde
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara