Pasta de jumari (crame)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Pasta de jumari (crame)

Pasta de jumari (crame)

Ingrediente:

1 kg jumari, 3 linguri mustar, o ceapa tocata prin masina, 4 oua fierte tare, piper, boia de ardei,200 grame telemea rasa marunt de tot, 3 castraveciori murati

Mod de preparare:

Toate ingredientele se dau separat prin masina de carne apoi se amesteca si se mixeaza pana se face pasta omogena. Daca este prea grasa din cauza jumarilor, se mai pun 1-2 oua fierte tari.Pe felie de paine sau chiar pe paine prajita, sub forma de tartine, ornate cu gogosar rosu
sau chiar cu rosii proaspete.

Adauga comentariu la reteta - Pasta de jumari (crame)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tamagoyaki
Mincarica de pipote
Supa de dovleac cu gorgonzola
Kisir -  salata de griu
Pateu din ficat de porc
Supa crema de rosii si morcovi
Inghetata de cocos
Cozonac Grania
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Gugelhupf cu marmelada
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Cocktail-Totally Green
Salata de vara cu mozzarella
Gogosele din flori de dovleac
Chiftelute din orez