Pasta de jumari (crame)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Pasta de jumari (crame)

Pasta de jumari (crame)

Ingrediente:

1 kg jumari, 3 linguri mustar, o ceapa tocata prin masina, 4 oua fierte tare, piper, boia de ardei,200 grame telemea rasa marunt de tot, 3 castraveciori murati

Mod de preparare:

Toate ingredientele se dau separat prin masina de carne apoi se amesteca si se mixeaza pana se face pasta omogena. Daca este prea grasa din cauza jumarilor, se mai pun 1-2 oua fierte tari.Pe felie de paine sau chiar pe paine prajita, sub forma de tartine, ornate cu gogosar rosu
sau chiar cu rosii proaspete.

Adauga comentariu la reteta - Pasta de jumari (crame)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cornuri cu unt
Saltimbocca alla romana
Pateuri
Lasagne cu spanac si branza chevre
Chiftelute din orez
Pachetele cu porumb si branza
Parjoale de vara
Chocolate Gugelhupf
Risotto cu broccoli si kaiser
Chec aperitiv,stelute si braduti
Muffins cu dovleac(Butternut)
Paine cu orez
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Bors de iarna cu afumatura
Chec negru