Pogaci cu jumari de porc

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Pogaci cu jumari de porc

Pogaci cu jumari de porc

Ingrediente:

20 gr drojdie, 5oo gr faina, 250 ml lapte, 2 oua, 250 gr jumari, 1 lingurita sare

Mod de preparare:

Se face un aluat ca pentru paine: se dizolva drojdia in putin lapte caldut. Se amesteca faina, ouale batute, laptele, drojdia dizolvata. Se framanta putin ,ca painea si se lasa la crescut intr-un loc caldut.Se servesc calde, la bere sau vin.

Adauga comentariu la reteta - Pogaci cu jumari de porc


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Vinete umplute
Pesto di rucola
Placinta  cu pui, spanac si branza
Piept de pui afumat
Stifatho
Praz umplut cu ciuperci
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Pachetele cu porumb si branza
Inghetata de nectarine si caise
Crutoane aromate
Inghetata prajita
Prajitura cu gutui si branza
Painici cu busuioc
Salata de telina si morcovi rasi
Rulada de omleta