Pogaci cu jumari de porc

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Pogaci cu jumari de porc

Pogaci cu jumari de porc

Ingrediente:

20 gr drojdie, 5oo gr faina, 250 ml lapte, 2 oua, 250 gr jumari, 1 lingurita sare

Mod de preparare:

Se face un aluat ca pentru paine: se dizolva drojdia in putin lapte caldut. Se amesteca faina, ouale batute, laptele, drojdia dizolvata. Se framanta putin ,ca painea si se lasa la crescut intr-un loc caldut.Se servesc calde, la bere sau vin.

Adauga comentariu la reteta - Pogaci cu jumari de porc


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pogacele cu jumari
Crema Toffee
Papanasi
Supa gulas
Faguri cu forma
Oua tari cu sos
Paine cu iaurt
Salata de telina,citrice si rodie
Fursecuri simple
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Antricot cu sos de piper verde
Tarta sarata din frunze de conopida
Tiramisu de capsuni si cocos
Carne de miel in stil mongolez
Supa de dovleac cu gorgonzola