Pogaci cu jumari de porc

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Pogaci cu jumari de porc

Pogaci cu jumari de porc

Ingrediente:

20 gr drojdie, 5oo gr faina, 250 ml lapte, 2 oua, 250 gr jumari, 1 lingurita sare

Mod de preparare:

Se face un aluat ca pentru paine: se dizolva drojdia in putin lapte caldut. Se amesteca faina, ouale batute, laptele, drojdia dizolvata. Se framanta putin ,ca painea si se lasa la crescut intr-un loc caldut.Se servesc calde, la bere sau vin.

Adauga comentariu la reteta - Pogaci cu jumari de porc


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pogacele cu jumeri
Tarta cu brinza si zmeura
Castraveti cu maioneza de avocado
Medalion de vinete
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Chiftelute din orez
Aperitiv in foi de napolitana
Brownies cu miere si seminte
Pateu din ficatei de pui
Rulouri din piept de pui
Supa din trei feluri de peste
Inghetata prajita
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Maultaschen cu sos de rosii
Prajitura cu gutui si branza