Snitele de pui

Snitele de pui

Ingrediente:

piept de pui sau pulpe, oua, delikat, faina, pesmet, ulei

Mod de preparare:

Se dezoseaza pieptul (pulpele) se taie in bucati potrivite nu lasam halca de piept, se pun intr un vas unde avem condimentele (putin ulei cu delikat si putin piper dupa gust), se lasa acolo pana pregatim bejamelul (din 3-4 oua depinde de cata carne avem, se bat ouale se adauaga putin lapte sau apa se presara faina si pesmetul si se amesteca sa fie o pasta) dupa care in alt vas (intins) punem putina faina amestecata cu pesmet. Luam carnea din condiment, o dam prin faina cu pesmet apoi o dam prin bejamel si se pune la foc intr-o tigaie cu ulei incins (sa fie ulei mai mult aproape sa se acopere carnea). Se rumenesc (sa aiba o culoare aurie, nu se ard!) Se servesc cu muraturi, castraveti, gogosari, dupa preferinte.

Adauga comentariu la reteta - Snitele de pui


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Ciorba din pipote de curcan
Parjoale de vara
Rulada cu cascaval
Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Pulpe de rata cu bere si stafide
Sparanghel verde cu bacon
Drob de pui
Ardei copti pane
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Prajitura cu zmeura si pomelo
Chocolate Gugelhupf
Biscuiti cu Nutella
Spaghetti Carbonara
Caltabosi