Snitele de pui

Snitele de pui

Ingrediente:

piept de pui sau pulpe, oua, delikat, faina, pesmet, ulei

Mod de preparare:

Se dezoseaza pieptul (pulpele) se taie in bucati potrivite nu lasam halca de piept, se pun intr un vas unde avem condimentele (putin ulei cu delikat si putin piper dupa gust), se lasa acolo pana pregatim bejamelul (din 3-4 oua depinde de cata carne avem, se bat ouale se adauaga putin lapte sau apa se presara faina si pesmetul si se amesteca sa fie o pasta) dupa care in alt vas (intins) punem putina faina amestecata cu pesmet. Luam carnea din condiment, o dam prin faina cu pesmet apoi o dam prin bejamel si se pune la foc intr-o tigaie cu ulei incins (sa fie ulei mai mult aproape sa se acopere carnea). Se rumenesc (sa aiba o culoare aurie, nu se ard!) Se servesc cu muraturi, castraveti, gogosari, dupa preferinte.

Adauga comentariu la reteta - Snitele de pui


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Friptura aromata de porc
Brezel (covrigi nemtesti)
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Bruschette cu dovlecei
Fursecuri fine cu nuci
Crema Toffee
Rata la cuptor
Tiramisu de capsuni si cocos
Pui la cuptor
Cirnati cu fenel
Salata Manager
Mincarica de pipote
Dulceata de rubarba
Salata de cartofi cu ton
Tortelete cu crema Toffee