Snitele de pui

Snitele de pui

Ingrediente:

piept de pui sau pulpe, oua, delikat, faina, pesmet, ulei

Mod de preparare:

Se dezoseaza pieptul (pulpele) se taie in bucati potrivite nu lasam halca de piept, se pun intr un vas unde avem condimentele (putin ulei cu delikat si putin piper dupa gust), se lasa acolo pana pregatim bejamelul (din 3-4 oua depinde de cata carne avem, se bat ouale se adauaga putin lapte sau apa se presara faina si pesmetul si se amesteca sa fie o pasta) dupa care in alt vas (intins) punem putina faina amestecata cu pesmet. Luam carnea din condiment, o dam prin faina cu pesmet apoi o dam prin bejamel si se pune la foc intr-o tigaie cu ulei incins (sa fie ulei mai mult aproape sa se acopere carnea). Se rumenesc (sa aiba o culoare aurie, nu se ard!) Se servesc cu muraturi, castraveti, gogosari, dupa preferinte.

Adauga comentariu la reteta - Snitele de pui


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Crutoane aromate
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Chocolate Gugelhupf
Supa Imperiala
Prajitura  cu mac
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Somon salbatic cu crusta de brinza
Pesto di rucola
Gugelhupf cu marmelada
Painici cu busuioc
Fursecuri fine cu nuci
Caipirinha
Dulceata de pere
Castraveti cu maioneza de avocado
Ciorba de miel