Snitele de pui

Snitele de pui

Ingrediente:

piept de pui sau pulpe, oua, delikat, faina, pesmet, ulei

Mod de preparare:

Se dezoseaza pieptul (pulpele) se taie in bucati potrivite nu lasam halca de piept, se pun intr un vas unde avem condimentele (putin ulei cu delikat si putin piper dupa gust), se lasa acolo pana pregatim bejamelul (din 3-4 oua depinde de cata carne avem, se bat ouale se adauaga putin lapte sau apa se presara faina si pesmetul si se amesteca sa fie o pasta) dupa care in alt vas (intins) punem putina faina amestecata cu pesmet. Luam carnea din condiment, o dam prin faina cu pesmet apoi o dam prin bejamel si se pune la foc intr-o tigaie cu ulei incins (sa fie ulei mai mult aproape sa se acopere carnea). Se rumenesc (sa aiba o culoare aurie, nu se ard!) Se servesc cu muraturi, castraveti, gogosari, dupa preferinte.

Adauga comentariu la reteta - Snitele de pui


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cornuri cu unt
Supa de pui - rapida
Vegeta de casa
Supa de rosii
Bors de iarna cu afumatura
Tort de nuci
Rulada de pui
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Vanilla Club
Muschiulet de porc cu susan
Compot de rubarba
Portofele de cod cu fasole verde
Bruschette cu legume si tofu
Salata de cartofi cu ton
Tiramisu