Snitele de pui

Snitele de pui

Ingrediente:

piept de pui sau pulpe, oua, delikat, faina, pesmet, ulei

Mod de preparare:

Se dezoseaza pieptul (pulpele) se taie in bucati potrivite nu lasam halca de piept, se pun intr un vas unde avem condimentele (putin ulei cu delikat si putin piper dupa gust), se lasa acolo pana pregatim bejamelul (din 3-4 oua depinde de cata carne avem, se bat ouale se adauaga putin lapte sau apa se presara faina si pesmetul si se amesteca sa fie o pasta) dupa care in alt vas (intins) punem putina faina amestecata cu pesmet. Luam carnea din condiment, o dam prin faina cu pesmet apoi o dam prin bejamel si se pune la foc intr-o tigaie cu ulei incins (sa fie ulei mai mult aproape sa se acopere carnea). Se rumenesc (sa aiba o culoare aurie, nu se ard!) Se servesc cu muraturi, castraveti, gogosari, dupa preferinte.

Adauga comentariu la reteta - Snitele de pui


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tort de ciocolata cu crema de cocos
Salata de mango
Ciorba de praz cu zeama de varza
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Muschiulet de porc cu susan
Chutney de prune si ardei
Inghetata de cocos
Paste de spanac cu calamari si rosii
Bruschette cu legume si tofu
Prosciutto di Parma e melone
Caipirinha
Caltabosi
Drob de pui
Aperitiv in foi de napolitana
Paste cu spanac si gorgonzola