Ciorba ardeleneasca

Ciorba ardeleneasca

Ingrediente:

1 kg tacamuri de pui, 2 morcovi, 1 telina, 2 cepe, un ardei gras, 3-4 rosii, 5-6 catei de usturoi, o felie subtire de slanina afumata, o legatura patrunjel verde, otet

Mod de preparare:

Se pune carnea la fiert. Se ia spuma. Apoi se adauga pe rand morcovul dat pe razatoare, telina taiata cubulete, ceapa si ardeiul gras taiate marunt. Cand ciorba e aproape fiarta (se incearca daca zarzavatul e aproape fiert), se adauga rosiile decojite si tocate marunt. Inainte cu 10 min. de a opri focul se toaca marunt impreuna, slanina, patrunjelul si usturoiul. Se adauga la ciorba. La sfarsit ciorba se acreste dupa gust cu otet.Se serveste fierbinte.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba ardeleneasca


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chiftele din legume
Dulceata de grapefruit
Supa-crema de broccoli
Crostoni cu miel
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Chutney de prune si ardei
Rosii umplute cu orez
Lasagne cu spanac si branza chevre
Supa crema de rosii si morcovi
Chiftelute de urda in sos de rosii
Um Ali - budinca egipteana din paine
Supa cu turnatei
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Rulada de omleta
Tarta cu crème brûlé