Ciorba ardeleneasca

Ciorba ardeleneasca

Ingrediente:

1 kg tacamuri de pui, 2 morcovi, 1 telina, 2 cepe, un ardei gras, 3-4 rosii, 5-6 catei de usturoi, o felie subtire de slanina afumata, o legatura patrunjel verde, otet

Mod de preparare:

Se pune carnea la fiert. Se ia spuma. Apoi se adauga pe rand morcovul dat pe razatoare, telina taiata cubulete, ceapa si ardeiul gras taiate marunt. Cand ciorba e aproape fiarta (se incearca daca zarzavatul e aproape fiert), se adauga rosiile decojite si tocate marunt. Inainte cu 10 min. de a opri focul se toaca marunt impreuna, slanina, patrunjelul si usturoiul. Se adauga la ciorba. La sfarsit ciorba se acreste dupa gust cu otet.Se serveste fierbinte.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba ardeleneasca


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tagliatelle cu ciuperci
Supa crema de ciuperci
Pateuri rapide
Ciocolata
Tort de nuci
Beef Bourguignon - Julia Child
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Lasagne cu spanac si branza chevre
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Dulceata de pere
Melcisori de pizza
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Prajitura cu tofu si ciocolata
Caviar de vinete