Supa de rosii cu usturoi

Supa de rosii cu usturoi

Ingrediente:

1 kg si jumatate de rosii, o ceapa, un morcov, un patrunjel, 3 catei de usturoi, o lingura de unt sau de ulei, 200 g orez, o lingurita de zahar, sare, 2 l zeama de carne

Mod de preparare:

Se ingalbeneste in putin unt o ceapa taiata marunt. Se spala rosii bine coapte, se rup in bucati si se pun impreuna cu ceapa intr-o oala acoperita la foc mic. Cand s-au muiat, se adauga un morcov mic si o bucata de patrunjel, orezul ales si spalat, zeama de carne, sarea, zaharul si usturoiul. Se lasa sa fiarba acoperit trei sferturi de ora, pana ce orezul se face ca o crema. Se trece totul prin sita si se lasa sa mai dea cateva clocote, amestecand ca sa nu se prinda de fund.

Adauga comentariu la reteta - Supa de rosii cu usturoi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Piept de pui, la cuptor
Prajitura cu gutui si branza
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Cotlete de vinete
Salata de telina,citrice si rodie
Chiftelute de calamari
Salata de mango
Cartofi cu conopida si branza
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Pasta de leustean
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Muffins cu dovleac(Butternut)
Somon afumat pe scandura de cedru
Pasca cu branza dulce
Piept de rata cu ciuperci