Supa taraneasca

Supa taraneasca

Ingrediente:

2-3 buc. morcov, 2 buc. ceapa, o radacina patrunjel, 1/4 buc. varza, 2 fire praz, piper, sare, 100 gr. slanina afumata, 50-60 gr. grasime, 200 gr. fasole uscata

Mod de preparare:

Fasolea se alege, se spala si se fierbe cu o ceapa, apoi se trece prin sita. Zarzavatul se curata, se spala se taie bucatele mici si se aseaza intr-o oala la fiert. Cand zarzavatul este aproape fiert, se adauga pireul de fasole si slanina taiata in bucatele si usor prajita in grasime. Se lasa sa fiarba mai departe supa, la foc potrivit, inca 25-30 min. Cand este gata, se potriveste de sare si piper. Se serveste cu verdeata pe deasupra.

Adauga comentariu la reteta - Supa taraneasca


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Mancarica de gulas
Brownies cu miere si seminte
Branza cu verdeturi
Spaghetti cu zucchini si rosii
Ciuperci umplute cu legume
Rulada de ciuperci
Salata de vara cu mozzarella
Placinta cu branza sarata
Rulada de vita cu sunca
Praz umplut cu ciuperci
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Ciocanele de pui cu varza
Tort de portocale
Melcisori de pizza
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine