Ciorba de ciuperci

Ciorba de ciuperci

Ingrediente:

1/2 kg ciuperci , 4 l zeama de carne(supa) , 2-3 morcovi , 1 albitura , 1 rosie , 1 ardei gras,1ceapa, 1 galbenus , smantana, 1 lingurita Delikat , frunze de leustean si de patrunjel verde,otet, piper,6 catei de usturoi

Mod de preparare:

Legumele (mai putin ciupercile) se taie marunt si se calesc in putin ulei. Se adauga ciupercile ,zeama de carne ,Delikat ,piper si frunzele de leustean.Se lasa sa fiarba bine iar la sfarsit se pune mujdeiul, se lasa sa fiarba doua clocote si se adauga galbenusul amestecat cu smantana si un polonic de ciorba fierbinte. Se potriveste gustul iar la servire se pune patrunjelul taiat. Se serveste cu ardei iute.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tort de ciuperci
Paste de spanac cu calamari si rosii
Tort de nuci
Tort din albusuri
Pui cu legume de primavara
Oua tari cu sos
Tocanita de naut la cuptor
Ardei umpluti,mai altfel
Somon salbatic cu crusta de brinza
Prosciutto di Parma e melone
Marmelada de zmeura
Crutoane aromate
Gratin de broccoli si conopida
Pateuri rapide
Quinoa cu legume