Ciorba de ciuperci

Ciorba de ciuperci

Ingrediente:

1/2 kg ciuperci , 4 l zeama de carne(supa) , 2-3 morcovi , 1 albitura , 1 rosie , 1 ardei gras,1ceapa, 1 galbenus , smantana, 1 lingurita Delikat , frunze de leustean si de patrunjel verde,otet, piper,6 catei de usturoi

Mod de preparare:

Legumele (mai putin ciupercile) se taie marunt si se calesc in putin ulei. Se adauga ciupercile ,zeama de carne ,Delikat ,piper si frunzele de leustean.Se lasa sa fiarba bine iar la sfarsit se pune mujdeiul, se lasa sa fiarba doua clocote si se adauga galbenusul amestecat cu smantana si un polonic de ciorba fierbinte. Se potriveste gustul iar la servire se pune patrunjelul taiat. Se serveste cu ardei iute.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ciorba de rosii II
Supa de pasare cu fructe goji
Prajitura cu mere caramel
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Turta dulce din piscoturi
Ciuperci umplute cu legume
Spaghetti integrale cu leurda si rosii
Aripi de curcan tandoori
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Caipirinha
Tamagoyaki
Pateuri rapide
Inghetata de cocos
Pulpe de rata cu bere si stafide
Savarine