Ciorba de ciuperci

Ciorba de ciuperci

Ingrediente:

1/2 kg ciuperci , 4 l zeama de carne(supa) , 2-3 morcovi , 1 albitura , 1 rosie , 1 ardei gras,1ceapa, 1 galbenus , smantana, 1 lingurita Delikat , frunze de leustean si de patrunjel verde,otet, piper,6 catei de usturoi

Mod de preparare:

Legumele (mai putin ciupercile) se taie marunt si se calesc in putin ulei. Se adauga ciupercile ,zeama de carne ,Delikat ,piper si frunzele de leustean.Se lasa sa fiarba bine iar la sfarsit se pune mujdeiul, se lasa sa fiarba doua clocote si se adauga galbenusul amestecat cu smantana si un polonic de ciorba fierbinte. Se potriveste gustul iar la servire se pune patrunjelul taiat. Se serveste cu ardei iute.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tarta cu mere
Carne de miel in stil mongolez
Rulada de omleta
Rata la cuptor
Supa-crema de broccoli
Marmelada de zmeura
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Tort de nuci
Pateu din ficatei de pui
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Butternut umplut
Pogacele cu jumeri
Rulada cu cascaval
Inghetata de nectarine si caise
Parmigiana di melanzane