Ciorba de ciuperci

Ciorba de ciuperci

Ingrediente:

1/2 kg ciuperci , 4 l zeama de carne(supa) , 2-3 morcovi , 1 albitura , 1 rosie , 1 ardei gras,1ceapa, 1 galbenus , smantana, 1 lingurita Delikat , frunze de leustean si de patrunjel verde,otet, piper,6 catei de usturoi

Mod de preparare:

Legumele (mai putin ciupercile) se taie marunt si se calesc in putin ulei. Se adauga ciupercile ,zeama de carne ,Delikat ,piper si frunzele de leustean.Se lasa sa fiarba bine iar la sfarsit se pune mujdeiul, se lasa sa fiarba doua clocote si se adauga galbenusul amestecat cu smantana si un polonic de ciorba fierbinte. Se potriveste gustul iar la servire se pune patrunjelul taiat. Se serveste cu ardei iute.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Frigarui de pui
Pateuri rapide
Salata de sfecla rosie cu pui
Inghetata prajita
Cupola ninsa cu ciocolata
Tocanita de naut la cuptor
Rulada cu cascaval
Inghetata de nectarine si caise
Chiftelute cu porumb
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Melitzanosalata Agioritiki
Chiftele din legume
Chec de carne
Bulete din ciupercute
Salata de cartofi cu ton