Bors

Bors

Tags:

Ingrediente:

500 grame tarate de grau, 300 grame de malai, un pahar huste sau 20 grame de drojdie, o lamaie, 2-3 felii de paine neagra

Mod de preparare:

Se prepara intr-un vas de lut smaltuit (daca aveti) de 5-6 litri. In el se pun taratele de grau si malaiul. Se adauga hustele (tarate si malai ramase de la alt lot de bors) pentru fermentatia lactica, sau drojdia de bere. Peste aceasta se toarna apa fierbinte sau clocotita pana ce se umple vasul, care se va pastra la loc cald.Se foloseste la prepararea borsurilor sau ca bautura racoritoare in cure de slabire. Asigura un aport deosebit in vitaminele B si P.

Adauga comentariu la reteta - Bors


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa de pasare cu fructe goji
Antricot cu sos de piper verde
Paine  pe vatra
Tort de ciocolata
Rulada de omleta
Sarmale fara carne
Crutoane aromate
Muffins cu dovleac(Butternut)
Paste cu spanac si gorgonzola
Tarta de ciocolata
Musaca
Ardei umpluti,mai altfel
Prajitura  cu mac
Brownies cu miere si seminte
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci