Bors

Bors

Tags:

Ingrediente:

500 grame tarate de grau, 300 grame de malai, un pahar huste sau 20 grame de drojdie, o lamaie, 2-3 felii de paine neagra

Mod de preparare:

Se prepara intr-un vas de lut smaltuit (daca aveti) de 5-6 litri. In el se pun taratele de grau si malaiul. Se adauga hustele (tarate si malai ramase de la alt lot de bors) pentru fermentatia lactica, sau drojdia de bere. Peste aceasta se toarna apa fierbinte sau clocotita pana ce se umple vasul, care se va pastra la loc cald.Se foloseste la prepararea borsurilor sau ca bautura racoritoare in cure de slabire. Asigura un aport deosebit in vitaminele B si P.

Adauga comentariu la reteta - Bors


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rulada de ciuperci
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Legume umplute
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Ciorbita de pui si fasolica verde
Parjoale de vara
Branza cu verdeturi
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Tort de nuci
Faguri cu forma
Spinach and Feta Quesadilla
Rulada cu cascaval
Aripioare prajite in crusta
Cornuri cu unt
Pachetele cu porumb si branza