Bors de hribi

Bors de hribi

Ingrediente:

100 gr. hribi uscati, 1 litru apa, 1/2 l bors, 500 gr. varza acra, 1 buc. ceapa, 2 linguri faina, 2 linguri ulei, sare, verdeata

Mod de preparare:

Se taie varza fin, se presara cu faina si se prajeste. Se fierb hribii, se scot din zeama, se taie marunt, se pun peste varza prajita si se toarna deasupra zeama. Se continua fierberea si cand sunt gata se toarna borsul fiert, sare si verdeata. Dupa un clocot, borsul este gata.

Adauga comentariu la reteta - Bors de hribi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pasta de avocado
Chec negru
Lasagne cu spanac si branza chevre
Spaghetti integrale cu leurda si rosii
Chocolate Gugelhupf
Chiftelute
Kunefe (cataif)
Vinete umplute
Tort de ciocolata
Dulceata de grapefruit
Crenvursti in aluat
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Ciorba de miel
Paine cu orez
Maultaschen cu sos de rosii