Bors de hribi

Bors de hribi

Ingrediente:

100 gr. hribi uscati, 1 litru apa, 1/2 l bors, 500 gr. varza acra, 1 buc. ceapa, 2 linguri faina, 2 linguri ulei, sare, verdeata

Mod de preparare:

Se taie varza fin, se presara cu faina si se prajeste. Se fierb hribii, se scot din zeama, se taie marunt, se pun peste varza prajita si se toarna deasupra zeama. Se continua fierberea si cand sunt gata se toarna borsul fiert, sare si verdeata. Dupa un clocot, borsul este gata.

Adauga comentariu la reteta - Bors de hribi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chiftelute din orez
Sparanghel verde cu bacon
Oua tari cu sos
Pesto di rucola
Caracatita in ulei
Somloi Galuska
Turta dulce din piscoturi
Varza rosie cu mar
Friptura aromata de porc
Islere
Pulpe de rata cu bere si stafide
Tarte Flambée
Parjoale de vara
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Ardei copti pane