Bors moldovenesc

Bors moldovenesc

Ingrediente:

o gaina, 1 litru apa, 1 litru bors, verdeata, o legatura loboda, sare, taitei

Mod de preparare:

Se curata gaina si se pune la fiert cu apa rece fara zarzavat. Dupa ce a fiert, se scoate gaina pe o farfurie si in zeama se pun taiteii sa fiarba. Cind sunt gata se toarna borsul clocotit, gaina taiata bucati, verdeata si loboda taiata. Se lasa sa mai dea un clocot. Acest bors nu se drege.

Adauga comentariu la reteta - Bors moldovenesc


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tort de nuci
Pasta de leustean
Ardei umpluti
Salata de Boeuf
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Capunti alla puttanesca
Caltabosi
Salata Manager
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Prajitura  cu mac
Confit de canard
Salata de vara cu mozzarella
Musaca
Omleta cu orez la cuptor