Bors moldovenesc

Bors moldovenesc

Ingrediente:

o gaina, 1 litru apa, 1 litru bors, verdeata, o legatura loboda, sare, taitei

Mod de preparare:

Se curata gaina si se pune la fiert cu apa rece fara zarzavat. Dupa ce a fiert, se scoate gaina pe o farfurie si in zeama se pun taiteii sa fiarba. Cind sunt gata se toarna borsul clocotit, gaina taiata bucati, verdeata si loboda taiata. Se lasa sa mai dea un clocot. Acest bors nu se drege.

Adauga comentariu la reteta - Bors moldovenesc


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Fursecuri simple
Gratin de paste si peste, cu bezea
Paine pictata
Piept de rata cu ciuperci
Tamagoyaki
Pachetele cu porumb si branza
Tort cu cafea si gem de zmeura
Baclavale traditionale
Mancarica de gulas
Pogacele cu jumeri
Rulada de omleta
Paine cu orez
Ciuperci umplute cu legume
Sirop de citrice
Ciuperci umplute cu crema de broccoli