Ciorba ardeleneasca de perisoare

Reteta culinara » Retete culinare » Retete borsuri, supe, ciorbe » Ciorba ardeleneasca de perisoare

Ciorba ardeleneasca de perisoare

Ingrediente:

oase porc, carne tocata porc si vita, ou, ceapa, morcov, telina, patrunjel radacina, ardei gras rosu si verde, morcov, zeama de varza sau bors, smantana, leustean

Mod de preparare:

Se caleste o ceapa potrivita impreuna cu putin ardei gras (rosu si verde), morcovii si patrunjelul taiati rondele. Se stinge cu apa rece si apoi se pun oasele de porc (cu putina carne pe ele) impreuna cu telina taiata in cubulete mici. Cand sunt fierte pe jumatate, se fac perisoare mici din carnea tocata combinata cu ou, sare, piper, un pic de Delikat si un pic de orez. Cand perisoarele sunt fierte, se pune zeama de varza sau borsul (dupa gust) si se mai lasa sa fiarba cca. 15 minute. Se ia de pe foc si se pune leusteanul tocat marunt.Se serveste ca atare sau cu smantana.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba ardeleneasca de perisoare


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa-crema de broccoli
Chocolate Gugelhupf
Dovlecei crocanti la cuptor
Brownies cu miere si seminte
Compot de rubarba
Polos
Tort de ciuperci
Tarta cu mere
Musaca
Supa cu turnatei
Parmigiana di melanzane
Covrigi
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Tort din alune de copac
Friptura aromata de porc