Ciorba ardeleneasca de perisoare

Reteta culinara » Retete culinare » Retete borsuri, supe, ciorbe » Ciorba ardeleneasca de perisoare

Ciorba ardeleneasca de perisoare

Ingrediente:

oase porc, carne tocata porc si vita, ou, ceapa, morcov, telina, patrunjel radacina, ardei gras rosu si verde, morcov, zeama de varza sau bors, smantana, leustean

Mod de preparare:

Se caleste o ceapa potrivita impreuna cu putin ardei gras (rosu si verde), morcovii si patrunjelul taiati rondele. Se stinge cu apa rece si apoi se pun oasele de porc (cu putina carne pe ele) impreuna cu telina taiata in cubulete mici. Cand sunt fierte pe jumatate, se fac perisoare mici din carnea tocata combinata cu ou, sare, piper, un pic de Delikat si un pic de orez. Cand perisoarele sunt fierte, se pune zeama de varza sau borsul (dupa gust) si se mai lasa sa fiarba cca. 15 minute. Se ia de pe foc si se pune leusteanul tocat marunt.Se serveste ca atare sau cu smantana.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba ardeleneasca de perisoare


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paste cu ciuperci si rosii
Pasta de leustean
Cocktail-Totally Green
Ciorbita de pui si fasolica verde
Pateu din ficatei de pui
Spirale cu Nutella
Crutoane aromate
Palet de dames
Mincarica de pipote
Chocolate Gugelhupf
Stifatho
Pateuri
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Musaca
Caipirinha