Ciorba de bucatele

Ciorba de bucatele

Ingrediente:

300-400 g carne, un morcov, un patrunjel, 200 g telina, o ceapa, 2 cartofi, 200 g conopida,sare de lamaie, ungalbenus, 100 ml smantana, ulei, sare

Mod de preparare:

Carnea taiata in bucatele se pune la fiert in 2 l apa, impreuna cu o lingurita rasa de sare,lasandu-se sa fiarba cca 1 ora. Zarzavatul si ceapa rasa se calesc 2 min in 2-3 linguri de ulei,apoi se adauga in supa. Cand toate sunt fierte se pun cartofi taiati in cubulete si conopida desfacuta in bucatele si se fierb in continuare 15-20 min, ca sa se moaie toate.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de bucatele


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Mancarica de gulas
Muschiulet de porc cu susan
Spinach and Feta Quesadilla
Muffins cu usturoi si ierburi
Rulada de pui
Paste cu spanac si gorgonzola
Polos
Um Ali - budinca egipteana din paine
Rulada de pui intreg
Tarta de ciocolata
Risotto cu broccoli si kaiser
Paine  pe vatra
Stifatho
Covrigi
Bruschette cu legume si tofu