Ciorba de bucatele

Ciorba de bucatele

Ingrediente:

300-400 g carne, un morcov, un patrunjel, 200 g telina, o ceapa, 2 cartofi, 200 g conopida,sare de lamaie, ungalbenus, 100 ml smantana, ulei, sare

Mod de preparare:

Carnea taiata in bucatele se pune la fiert in 2 l apa, impreuna cu o lingurita rasa de sare,lasandu-se sa fiarba cca 1 ora. Zarzavatul si ceapa rasa se calesc 2 min in 2-3 linguri de ulei,apoi se adauga in supa. Cand toate sunt fierte se pun cartofi taiati in cubulete si conopida desfacuta in bucatele si se fierb in continuare 15-20 min, ca sa se moaie toate.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de bucatele


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Somloi Galuska
Chec de carne
Pasta de avocado
Saltimbocca alla romana
Tort Krantz
Kisir -  salata de griu
Chiftelute de urda in sos de rosii
Agliata Verde
Pulpe de rata cu bere si stafide
Prajitura cu mere si brinza
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Dulceata de pere
Confit de canard
Prajitura cu mere caramel