Ciorba de cartofi

Ciorba de cartofi

Ingrediente:

500-600 g cartofi , morcov, patrunjel, telina, o ceapa de marime mijlocie, 3 linguri de untdelemn, bors, zeama de castraveti, suc de rosii, zeama de castraveti, suc de rosi, zeama sau sare de lamaie sau otet, leustean, tarhon,patrunjel, telina

Mod de preparare:

Zarzavatul si ceapa , rase prin razatoarea cu gauri mari, se calesc 2 minute, cu untdelemnul, apoi totul se stinge cu 2 l de apa fierbinte. Cind zarzavatul este fiert, se adauga cartofii curatati si taiati in cubulete si o lingurita rasa de sare. Se fierb 15 - 20 minute, pana cand se moaie, fara sa se zdrobeasca, apoi ciorba se sareaza si se acreste dupa gust. Vara, se pun odata cu cartofii, un ardei si o rosie, taiate in felii. Pentru aroma, se adauga cate putin din fiecare frunza de verdeata. Tarhonul ii da un gust foarte bun. Se serveste ca atare sau dreasa numai cu galbenus, sau cu galbenus sau cu smantana sau iaurt.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de cartofi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Saltimbocca alla romana
Tarta cu crema de branza si zmeura
Castraveti cu maioneza de avocado
Supa de dovleac cu gorgonzola
Pogacsa
Paine rapida fara drojdie
Brownies cu miere si seminte
Crap la cuptor (pe gratar)
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Pate Brisee
Rata la cuptor
Rulouri din piept de pui
Branza cu verdeturi
Dulceata de rubarba
Supa cu turnatei