Ciorba de loboda

Ciorba de loboda

Ingrediente:

1/2 kg loboda, 1/2 l bors, zeama sau sare de lamaie, sau otet, o ceapa mica, un varf de cutit de piper, 4-5 catei deusturoi, leustean, un galbenus, 100 ml smantana sau iaurt, sare

Mod de preparare:

Loboda se spala, fara sa se rupa frunzele, in 2-3 ape; apoi se rup frunzele si varfurile fragede, se iau manunchi, se taie felii mai late care se vor pune in 1 1/2 l apa clocotita, impreuna cu ceapa taiata marunt si se vor fierbe circa 30 minute.Ciorba se acreste cu bors sau cu alta substanta acra.Se poate pune si o lingurita cu varf de "Delikat" sau un varf de cutit de piper, se adauga sare cat mai este necesar si 1-2 linguri cu untdelemn in care se pune un varf de boia dulce, ca in reteta precedenta, pentru aspect.Se drege ca si ciorba de salata,apoi se sareaza si, pentru aroma, se adauga usturoi tocat si leustean.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de loboda


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Covrigi
Mincarica de pipote
Tort din albusuri
Chec cu ficat
Praz umplut cu ciuperci
Salata de sfecla rosie cu pui
Chiftele din legume
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Tarta cu crème brûlé
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Supa de rosii
Tort Krantz
Pasta de avocado
Spaghetti Carbonara
Tiramisu de capsuni si cocos