Ciorba de loboda

Ciorba de loboda

Ingrediente:

1/2 kg loboda, 1/2 l bors, zeama sau sare de lamaie, sau otet, o ceapa mica, un varf de cutit de piper, 4-5 catei deusturoi, leustean, un galbenus, 100 ml smantana sau iaurt, sare

Mod de preparare:

Loboda se spala, fara sa se rupa frunzele, in 2-3 ape; apoi se rup frunzele si varfurile fragede, se iau manunchi, se taie felii mai late care se vor pune in 1 1/2 l apa clocotita, impreuna cu ceapa taiata marunt si se vor fierbe circa 30 minute.Ciorba se acreste cu bors sau cu alta substanta acra.Se poate pune si o lingurita cu varf de "Delikat" sau un varf de cutit de piper, se adauga sare cat mai este necesar si 1-2 linguri cu untdelemn in care se pune un varf de boia dulce, ca in reteta precedenta, pentru aspect.Se drege ca si ciorba de salata,apoi se sareaza si, pentru aroma, se adauga usturoi tocat si leustean.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de loboda


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Chutney de prune
Branza cu verdeturi
Pogacsa
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Bruschette cu dovlecei
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Marmelada de zmeura
Ardei umpluti
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Dulceata de pere
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Paine rasucita cu crema de branza
Pulpe de rata cu bere si stafide
Rosii umplute cu ton