Ciorba de peste dreasa ca la Sulina

Reteta culinara » Retete culinare » Retete borsuri, supe, ciorbe » Ciorba de peste dreasa ca la Sulina

Ciorba de peste dreasa ca la Sulina

Ingrediente:

1,5 kg, peste, 150 gr. morcovi, 250 gr. ceapa, 100 gr. albitura, 400 gr. cartofi rosii, 300 gr. smantana sau iaurt, 3 oua, 2 legaturi verdeata, 100 ml ulei, lamaie si sare dupa gust

Mod de preparare:

Morcovii, ceapa si albitura se curata, se spala, se taie julien si se calesc in ulei, prin inabusire, pana ce incep sa se inmoaie. Se stinge cu apa clocotita, si se continua fierberea. Cartofii curatati, spalati si taiati in cubulete, se pun la fiert cu legumele. Dupa ce au fiert 10-15 minute, se pune pestele curatat, spalat si portionat, rosiile taiate in bucati, sarea si bulionul si se lasa sa fiarba circa 10 minute. Se acreste cu zeama de lamaie. Ouale batute cu putina sare se amesteca bine cu smantana, se subtiaza cu zeama si se toarna treptat in ciorba fierbinte , amestecandu-se usor. Se adauga o legatura de verdeata taiata marunt si se mai da o data in clocot. Restul de verdeata se presara in farfurie.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de peste dreasa ca la Sulina


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paine rapida fara drojdie
Brownies cu miere si seminte
Tocanita de naut la cuptor
Oua umplute
Gratin de paste si peste, cu bezea
Inghetata prajita
Dulceata de pere
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Savarine
Carne de miel in stil mongolez
Salata de fasole cu ton
Ciocolata
Supa de pui - rapida
Ciorbita de conopida cu piept de pui