Ciorba de potroace

Ciorba de potroace

Ingrediente:

Maruntaiele, aripile si o parte din spinarea unei pasari, 2-3 oase de vaca, 1 buc. morcov, 1/2 buc. radacina de patrunjel, 1/2 buc. pastarnac, 1/2 buc. telina, 2 linguri orez, 1 l zeama de varza, o legatura leustean, sare, 1/2 l apa

Mod de preparare:

Se spala bine oasele si se aseaza intr-o oala pe foc, unde se lasa sa fiarba 1-1 1/2 ora, dupa care se strecoara. Se spala bine bucatile de pasare, se verifica bine sa nu ramana tuleie sau puf, se introduc in zeama in care au fiert oasele si se sareaza usor. Se inlatura spuma, de cateva ori, pana cand nu se mai formeaza si se adauga zarzavatul curatat, spalat si taiat fin. Se lasa sa fiarba la foc potrivit, in oala acoperita. Cand carnea este aproape fiarta, se pune zeama de varza fiarta separat. Cand clocoteste ciorba, se adauga orezul fiert si clatit in apa rece, iar dupa unul-doua clocote, se trage oala de pe foc. Se potriveste de sare si de acreala, iar pe deasupra se presara verdeata tocata fin.Se potriveste de sare si de acreala, iar pe deasupra se presara verdeata tocata fin.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de potroace


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cheesecake cu rosii si busuioc
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Placinta cu branza sarata
Paine rapida fara drojdie
Supa crema de ciuperci
Salsa cruda
Confit de canard
Tarta cu vinete
Crutoane aromate
Paine cu orez
Pogacele cu jumari
Tiramisu de capsuni si cocos
Prajitura cu mere si brinza
Aripioare prajite in crusta
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda