Ciorba de sfecla

Ciorba de sfecla

Ingrediente:

1/2 sfecla, morcov, patrunjel, ceapa (toate 200 g ), un cartof de marime mijlocie, 2-3 linguri untdelemn, leustean,patrunjel, sare

Mod de preparare:

Zarzavatul si ceapa, rase prin razatoarea cu gauri mari, se calesc in untdelemn 2 minute, adaugandu-se apoi cca 1 1/2 l apa fierbinte; se fierbe 30 minute.Sfecla curatata si rasa prin razatoarea cu gauri mari si cartoful taiat in cubulete se adauga si se fierb in continuare pana ce se moaie toate.Se acreste apoi cu bors, zeama sau sare de lamaie, sau otet, completand lichidul ca sa nu fie ciorba prea deasa.Se potriveste gustul cu sare, lasand sa mai fiarba cateva clocote si se adauga frunzele pentru aroma. Nu se drege.Se poate servi si rece.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de sfecla


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Stifatho
Pasca cu ciocolata
Pateu din ficat de porc
Sirop de citrice
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Capunti alla puttanesca
Ciorba de praz cu zeama de varza
Aperitiv in foi de napolitana
Turta dulce din piscoturi
Supa Imperiala
Spirale cu Nutella
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Fursecuri fine cu nuci
Kunefe (cataif)
Gugelhupf cu marmelada