Ciorba de sfecla

Ciorba de sfecla

Ingrediente:

1/2 sfecla, morcov, patrunjel, ceapa (toate 200 g ), un cartof de marime mijlocie, 2-3 linguri untdelemn, leustean,patrunjel, sare

Mod de preparare:

Zarzavatul si ceapa, rase prin razatoarea cu gauri mari, se calesc in untdelemn 2 minute, adaugandu-se apoi cca 1 1/2 l apa fierbinte; se fierbe 30 minute.Sfecla curatata si rasa prin razatoarea cu gauri mari si cartoful taiat in cubulete se adauga si se fierb in continuare pana ce se moaie toate.Se acreste apoi cu bors, zeama sau sare de lamaie, sau otet, completand lichidul ca sa nu fie ciorba prea deasa.Se potriveste gustul cu sare, lasand sa mai fiarba cateva clocote si se adauga frunzele pentru aroma. Nu se drege.Se poate servi si rece.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de sfecla


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rulada de somon afumat
Tort cu cafea si gem de zmeura
Schichttorte  Baumkuchen
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Kunefe (cataif)
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Ciorba de rosii II
Compot de rubarba
Salata
Ardei umpluti II
Somon afumat pe scandura de cedru
Prajitura cu mere caramel
Friptura de porc cu sorici
Placinta  cu pui, spanac si branza
Caipirinha