Ciorba taraneasca de pasare

Reteta culinara » Retete culinare » Retete borsuri, supe, ciorbe » Ciorba taraneasca de pasare

Ciorba taraneasca de pasare

Ingrediente:

1 pui mijlociu, 1 buc. morcov, 1 buc. radacina patrunjel, 1 buc. telina, 1 buc. ceapa, 2 buc. cartofi, 1 buc. ardei gras, 150 gr. mazare boabe, 10-15 pastai de fasole, 8-10 buc. rosii, o lingura ulei, sare, verdeata, leustean, 2 l apa

Mod de preparare:

Pasarea curatata si spalata se taie in bucati si se pune la fiert intr-o oala cu apa rece si putina sare. Dupa ce a dat in clocot se aduna spuma si se fierbe in continuare la foc domol. Se adauga apoi ceapa taiata marunt. Zarzavaturile se curata, se spala, se taie fideluta sau cuburi si se calesc in ulei. Dupa ce carnea este aproape fiarta, se adauga zarzavaturile calite, mazarea si fasolea verde taiata in bucati si cartofii curatati si taiati cuburi. Se lasa sa dea cateva clocote si se adauga rosiile oparite, curatate de pielita si taiate in felioare. Cand totul este fiert se potriveste de sare si se mai da un clocot. Se ia vasul de pe foc si se adauga leusteanul taiat marunt.Se serveste fierbinte, cu verdeata tocata marunt.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba taraneasca de pasare


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cheesecake cu rosii si busuioc
Ciorba de miel
Ardei copti pane
Baclavale traditionale
Salata de vara cu mozzarella
Salata de fasole cu ton
Oua umplute
Melcisori de pizza
Tort cu cafea si gem de zmeura
Cartofi cu conopida si branza
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Bulete cu cascaval la cuptor
Spaghetti Carbonara
Fursecuri simple
Pulpe de rata cu bere si stafide