Ciorbita de vacuta

Ciorbita de vacuta

Ingrediente:

1/4 kg carne de vacuta, 1 conopida mica, 1 ceapa mica, 2 morcovi mici, 1 patrunjel mic, 1 ardei verde mic, 1 lingura otet, 3 linguri bulion, sare, Delikat, piper alb, tarhon, leustean, 2 catei usturoi

Mod de preparare:

Se pune la fiert carnea de vacuta in apa rece cu 1/2 lingura Delikat. Cand este aproape gata, se adauga ceapa taiata in 6, morcovii si patrunjelul rasi, ardeiul taiat felii subtiri. Peste 10 minute se pune si conopida, si peste 5 minute otetul si bulionul.Se poate servi cu iaurt sau smantana, dar e important sa fie fierbinte.

Adauga comentariu la reteta - Ciorbita de vacuta


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Crenvursti in aluat
Inghetata prajita
Muffins cu spanac
Cotlete de vinete
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Tort din alune de copac
Rulada de somon afumat
Muffins cu dovleac(Butternut)
Tort de nuci
Somon la gratar
Mancarica de gulas
Roastbeef a la Jamie
Tarta cu rucola
Rulada de pui intreg
Aripioare prajite in crusta