Ciorbita de vacuta

Ciorbita de vacuta

Ingrediente:

1/4 kg carne de vacuta, 1 conopida mica, 1 ceapa mica, 2 morcovi mici, 1 patrunjel mic, 1 ardei verde mic, 1 lingura otet, 3 linguri bulion, sare, Delikat, piper alb, tarhon, leustean, 2 catei usturoi

Mod de preparare:

Se pune la fiert carnea de vacuta in apa rece cu 1/2 lingura Delikat. Cand este aproape gata, se adauga ceapa taiata in 6, morcovii si patrunjelul rasi, ardeiul taiat felii subtiri. Peste 10 minute se pune si conopida, si peste 5 minute otetul si bulionul.Se poate servi cu iaurt sau smantana, dar e important sa fie fierbinte.

Adauga comentariu la reteta - Ciorbita de vacuta


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Chocolate cheesecake
Rulada cu cascaval
Confit de canard
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Kunefe (cataif)
Sarmale fara carne
Friptura de curcan cu mere
Gugelhupf cu marmelada
Ciorba de rosii II
Sirop de citrice
Cotlete de vinete
Ciuperci umplute cu legume
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Tarta cu mere