Antricot de vitel in staniol

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Antricot de vitel in staniol

Antricot de vitel in staniol

Ingrediente:

4 antricoate de vitel cu os, ulei, sare, piper, condimente pentru friptura de vitel, folie de aluminiu
Pentru 4 portii.

Mod de preparare:

Se spala antricoatele. Se ung cu ulei, se dau cu sare si piper si condimente dupa gust. Se impatureste fiecare antricot in folie de aluminiu si se pune in tava de la cuptor care in prealabil s-a incins. Se lasa la cuptor in jur de 20 de minute.Cand sunt gata se scot din folie si se pun pe farfurie cu tot cu sosul lasat de carne. Este mult mai gustos decat friptura la gratar.Se serveste cu cartofi prajiti si sos remoulade.

Adauga comentariu la reteta - Antricot de vitel in staniol


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tarta de ciocolata
Tagliatelle a La-Chef-A
Muschiulet de porc cu susan
Quinoa cu legume
Prajitura cu mere caramel
Fursecuri cu gem
Friptura aromata de porc
Caltabosi
Salam de caracatita
Pesto di rucola
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Somon la cuptor cu sos alb
Salata de sfecla rosie cu pui
Lasagne cu spanac si branza chevre