Antricot de vitel in staniol

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Antricot de vitel in staniol

Antricot de vitel in staniol

Ingrediente:

4 antricoate de vitel cu os, ulei, sare, piper, condimente pentru friptura de vitel, folie de aluminiu
Pentru 4 portii.

Mod de preparare:

Se spala antricoatele. Se ung cu ulei, se dau cu sare si piper si condimente dupa gust. Se impatureste fiecare antricot in folie de aluminiu si se pune in tava de la cuptor care in prealabil s-a incins. Se lasa la cuptor in jur de 20 de minute.Cand sunt gata se scot din folie si se pun pe farfurie cu tot cu sosul lasat de carne. Este mult mai gustos decat friptura la gratar.Se serveste cu cartofi prajiti si sos remoulade.

Adauga comentariu la reteta - Antricot de vitel in staniol


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tartiflette
Pateuri rapide
Rulouri din piept de pui
Sarmale fara carne
Tarta cu crème brûlé
Prajitura  cu mac
Spirale cu Nutella
Supa crema de rosii si morcovi
Tarta de ciocolata
Rulada de pui intreg
Parjoale de vara
Cranberry Muffins
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Bors de iarna cu afumatura