Carnati preparati in casa

Reteta culinara » Retete culinare » Retete mancaruri cu carne » Carnati preparati in casa

Carnati preparati in casa

Ingrediente:

Carne de porc de la gat, pulpele din fata, alte bucati, sare, piper, coriandru, enibahar, usturoi, supa de carne, mate de porc

Mod de preparare:

Se da carnea prin masina, se pune intr-un vas mare sau intr-un lighneas. Se adauga sare, piper, coriandru pisat, enibahar si zeama strecurata de la un mujdeiul de usturoi. Aceasta se face astfel:se ia putina supa de carne, din zeama in care fierbe capul porcului pentru toba sau se face special, in acest scop, putina supa. Se piseaza o capatana de usturoi, se pune intr-un vas, impreuna cu supa fierbinte. Aceasta zeama strecurata, se pune putin cate putin in carne, care se framanta cu mainile ca un aluat.Se servesc proaspeti, fripti in tigaie, sau se pun la fum.

Adauga comentariu la reteta - Carnati preparati in casa


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salsa cruda
Papanasi
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Pateuri umplute cu sunca
Tarta de ciocolata
Salata de vara cu mozzarella
Spaghetti integrale cu leurda si rosii
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Rulada de pui intreg
Creveti crocanti cu cocos
Maultaschen cu sos de rosii
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Dulceata de grapefruit
Chiftelute de calamari
Faguri cu forma