Chisca

Chisca

Tags:

Ingrediente:

Mat de Chisca (intestinul gros de la porc) se gaseste in comert, carne de porc macra 500 gr., 1 ceasca orez, 4 ceape mari, sare,piper, ulei 1 cescuta, un pic de verdeata verde sau uscata(marar, patrunjel)

Mod de preparare:

Se taie ceapa marunt se caleste in ulei. Se adauga orezul si se prajeste si el un pic. Se da deoparte sa se raceasca si se amesteca cu carnea tocata (ca la sarmale) piper, verdeata, sare. Se spala matul de porc si se umple cu umplutura rezultata,dar pe jumatate ca sa aiba unde sa se umfle orezul (altfel plesneste la fiert). Se fierbe si inteapa cu furculita la fiert. Se lasa sa se raceasca in zeama.Se scoate si se prajeste in ulei.Se mananca calda sau rece.

Adauga comentariu la reteta - Chisca


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Te-ar mai putea interesa si:

Retete culinare cu imagini

Antricot cu sos de piper verde
Cozonaci cu nuca si mac
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Prajitura  cu mac
Cartofi in crusta de mustar
Salata de telina,citrice si rodie
Tagliatelle cu ciuperci
Feta cu rosii uscate,in ulei
Islere
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Rulada de ciuperci
Rulada de vita cu sunca
Tarta cu rucola
Prajitura cu zmeura si pomelo