Chisca

Chisca

Tags:

Ingrediente:

Mat de Chisca (intestinul gros de la porc) se gaseste in comert, carne de porc macra 500 gr., 1 ceasca orez, 4 ceape mari, sare,piper, ulei 1 cescuta, un pic de verdeata verde sau uscata(marar, patrunjel)

Mod de preparare:

Se taie ceapa marunt se caleste in ulei. Se adauga orezul si se prajeste si el un pic. Se da deoparte sa se raceasca si se amesteca cu carnea tocata (ca la sarmale) piper, verdeata, sare. Se spala matul de porc si se umple cu umplutura rezultata,dar pe jumatate ca sa aiba unde sa se umfle orezul (altfel plesneste la fiert). Se fierbe si inteapa cu furculita la fiert. Se lasa sa se raceasca in zeama.Se scoate si se prajeste in ulei.Se mananca calda sau rece.

Adauga comentariu la reteta - Chisca


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Te-ar mai putea interesa si:

Retete culinare cu imagini

Supa de dovleac cu gorgonzola
Gratin de broccoli si conopida
Rosii umplute cu orez
Pesto di rucola
Prajitura  cu mac
Taameia
Pate Brisee
Musaca
Ardei umpluti,mai altfel
Pui umplut cu telina si morcovi
Tarte Flambée
Supa din trei feluri de peste
Chiftelute din orez
Tort Krantz
Cosulete umplute