Drob de miel in prapur

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Drob de miel in prapur

Drob de miel in prapur

Ingrediente:

1 kg maruntaie de miel, 500 g ficat de miel, un prapur, 150 g ceapa, 4 oua, 100 g faina, 150 g untura, verdeata, piper, sare

Mod de preparare:

Maruntaiele se oparesc, se spala si se pun la fiert cu apa si sare. Cind au fiert, se lasa sa se raceasca si se trec prin masina de tocat. Ceapa se taie marunt si se trage putin in untura, se pun maruntaiele fierte date prin masina, sare si piper. Se prajesc pe foc iute amestecindu-se tot timpul sa nu se prinda. Se lasa sa se raceasca putin, se adauga ouale si verdeata taiata marunt, se amesteca totul bine. Prapurul, care a fost tinut in apa rece, se taie bucati iar in fiecare bucata se pune tocatura gata pregatita. Se da forma rotunda, se trece prin faina si ou batut, se prajesc in untura la foc mic sa fie bine patrunse. Se poate umple prapurele intreg cu tocatura, se pune in tava de cozonac si se poate coace in cuptor, obtinindu-se o singura bucata de drob mare.Cind este gata se taie felii si se serveste ca aperitiv.

Adauga comentariu la reteta - Drob de miel in prapur


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Painea tigru
Inghetata prajita
Cranberry Muffins
Crap la cuptor (pe gratar)
Tocanita de naut la cuptor
Ciorba de miel
Quinoa cu legume
Ciorba din pipote de curcan
Tarte Flambée
Marmelada de zmeura
Pesto di rucola
Agliata Verde
Pasta de leustean
Tort de ciocolata
Tamagoyaki