Fasole cu afumaturi

Fasole cu afumaturi

Ingrediente:

1 kg. fasole alba (se poate si pestrita), 6 cepe mari, 1/2 kg. ulei, carne afumata (dupa preferinta), o lingurita bulion, una-doua foi de dafin, patrunjel

Mod de preparare:

Fasolea se fierbe in trei ape. Ceapa se toaca marunt si se adauga dupa ce fasolea este aproape fiarta, dar fara a pune mai mult de un pahar de apa. Se mai lasa circa 15 minute, timp in care se adauga foile de dafin, bulionul si carnea afumata, taiata marunt. Cind apa a scazut, se pune uleiul si se pune la cuptor amestecandu-se din cand in cand.Daca nu se foloseste carne afumata,se poate servi cu snitele sau carne prajita, drept garnitura.

Adauga comentariu la reteta - Fasole cu afumaturi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Bulion de rosii
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Tarta cu crema de branza si zmeura
Crostoni cu miel
Omleta cu orez la cuptor
Fursecuri fine cu nuci
Crema Toffee
Salata de ton cu ardei gras
Ciorba de salata
Inghetata prajita
Rulada de pui
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Prajitura cu mere si brinza
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Poularde au vin (à la Jurassiene)