Ficatei cu usturoi

Ficatei cu usturoi

Ingrediente:

o caserola de ficatei de pasare (cam 700gr), 10 catei de usturoi, jumatate legatura patrunjel,ulei, apa

Mod de preparare:

Ficateii se pun pe foc in aprox. 4 linguri ulei. Dupa cam 2 min se adauga apa cat sa-i cuprinda,putina sare sau Delikat + 5 catei de usturoi dati prin razatoare sau pisati. Se lasa sa fiarba putin ca sa se patrunda ficateii. La sfarsit se adauga restul de usturoi ras. Se orneaza cu patrunjelul tocat.

Adauga comentariu la reteta - Ficatei cu usturoi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cozonac
Faguri cu forma
Piept de pui, la cuptor
Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Muffins cu dovleac(Butternut)
Rulada de omleta
Parmigiana di melanzane
Brezel (covrigi nemtesti)
Medalion de vinete
Kisir -  salata de griu
Tarte Flambée
Tarta cu brinza si zmeura
Somon afumat pe scandura de cedru
Islere
Tarta de ciocolata